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Cake day: December 28th, 2023

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  • Deegah, Fußballanalyse ist 1000 mal besser als Markus Lanz.

    Seit ich mich bisschen in die Strategie reingedacht habe und nicht nur die Regeln kenne ist es richtig interessant zu verfolgen. Wie sind die Abwehrkette und das Mittelfeld aufgestellt, wie kann die andere Mannschaft diese Reihen überwinden? Wann geht man ins pressing, wie werden Lauf- oder Passwege zugemacht? Hoch stehen, tief stehen, alles ziemlich faszinierend.



  • wieson@feddit.detoMicroblog Memes@lemmy.worldLeaky bags
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    4 months ago

    Yep. We have a type number, that describes how many mg of ash are left behind after burning 100g of said flour.

    Since starch burns away cleanly, the amount of ash shows how much of the rest of the grain is still in the flour (the rind or the germinating part).

    So it would be “wheat flour type 450” which is more refined than “wheat flour type 1050”. More refined means it rises better. But there’s lots of healthy and tasty stuff in the rind, so if it’s not a sponge cake I’m making, I try to incorporate higher types.